Бившият футболист и директор на ЦСКА – Георги Илиев, говори преди

...
Бившият футболист и директор на ЦСКА – Георги Илиев, говори преди
Коментари Харесай

Майкъла: Разликата между Левски и ЦСКА е в мотивацията

Бившият футболист и шеф на ЦСКА – Георги Илиев, говори преди дербито с Левски. В първата част от изявлението с Майкъла приказва за проблемите на „ Армията ” и съществуването на два тима с името ЦСКА. Във втората той се спря на честите треньорски смени при „ алените ”, а също така показа упованията си за днешния конфликт.

„ Доволен съм, когато чуя, че треньорът взе участие в прехвърлянията. Досега не съм чул от него да разяснява пред публицистите, че той е желал някой от привлечените футболисти. Оттук идва тези 13-14 треньори, които са заменени. Те не вземат участие в селекцията, работят с това, което им даваш. За мен Саша Илич работи добре и би трябвало да го оставят. Но доста треньори минаха през ЦСКА, които работиха добре. Ние взимаме футболисти, една година ги съживяваме, връщаме ги във футбола и ги продаваме. Това е казусът, а не треньора. Сменят се, а никакво развиване. Все втори. Сега ЦСКА играе добре, само че се вършат обикновени неточности ”, разяснява Илиев.

„ Мъри Стоилов в този момент промени доста неща в Левски. ЦСКА дава оптимално, повече от това не могат. И най-после – 20 точки от Лудогорец. Това е срамно! За разлика от 20 точки с Лудогорец не би трябвало да взимат заплати. Трябва да си заплащат, с цел да играят ”.

“Разлика в двата тима виждам само в мотивацията. При Стойчо Младенов като ги бихме шест пъти подред той ги мотивираше. Мъри Стоилов изсмуква оптимално от тима. С Наско Сираков в тандем ще имат сериозна мотивация в този мач. ЦСКА има доста по-добри футболисти, само че вършат неточности в отбрана. Левски в нахлуване има забавни играчи. Два равностойни тима, положителни за българското състезание. Очаквам нападателен мач. В ЦСКА няма водачи българи. За сметка на това Лудогорец взе двама доста положителни футболисти, Левски прибра положителни футболисти ”.

„ Феновете на ЦСКА объркаха Ради Здравков със Стойчо Младенов. Направи ми усещане, че служителите на реда не реагираха. Това са 10 индивида. Не са ЦСКА. Беше доста обидно. Може ли да хвърляш камъни и седалки? Ами в случай че го убиеш? Ти не отиваш там с почитание към клуба и хората. Не може всички да работят в ЦСКА. Не имам вяра това да са режисирани дейности. Това са страшни неща ”.

„ Левски и ЦСКА нямат упоритости за купата, имат сънища. Това е единствено за пред почитателите. Как ще се борят за първенци? ”, сподели още Майкъла.

„ Надявам се да стане прекрасен мач, да имат 25-30 хиляди на стадиона. Дано да няма ексцесии. Трябва да има почитание към противника, към почитателите на Левски. Не съм видял в ЦСКА това, което почитателите на Левски вършат през последните години. Надявам се нашите почитатели да се върнат на стадиона, да проведат един сериозен, а не просташки диалог с Гриша Ганчев ”, добави още той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР